Applicatiebeheerder

, ,

Vacature ID                         WTS1132

Dienstverband:                  Detachering

Locatie:                                Remote

Aantal uren per week:      32 uur

Duur van de opdracht:     2 maanden met optie tot verlenging

Salaris:                                 €3500 – €4000 o.b.v. 40 uur

Voor deze opdracht kunnen wij helaas niet gebruik maken van ZZP’ers.

Info opdrachtgever:

Bij onze opdrachtgever is een van de huidige beheerders afwezig. Hierdoor zijn er veel projecten die niet passen bij de huidige overgebleven capaciteit.

Functieomschrijving:

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar iemand die:

 • Goede inhoudelijke technische kennis heeft van de Suite;
 • Updates kan uitvoeren incl. interne afstemming met systeembeheer;
 • Met terugwerkende kracht releasenotes versie 8 kan verwerken. Zo ook versie 9. Stroomlijning loonkostensubsidie/Verzuim + bulksynchronisatie kinderen;
 • Applicatie kan testen na migratie naar virtuele server;
 • Kan deelnemen aan Pilot DIS 2.0;
 • Kennis heeft van Topdesk en verwerken openstaande meldingen kan verwerken.

Functie eisen:

 • Ervaring en kennis met Suites Sociaal domein;
 • Koppeling met diagnose tools;
 • Jij bent in staat om jouw kennis over te kunnen dragen.

Functioneel Applicatiebeheerder

, ,

Vacature ID                         WTS1130

Dienstverband:                  Detachering

Locatie:                                Leiden en vanuit huis

Aantal uren per week:      36

Duur van de opdracht:     3 maanden met optie tot verlenging

Tarief:                                   €70,-

Natuurlijk kun je als ICT-er op veel verschillende plekken aan de slag. Maar jij bent op zoek naar een werkplek waar je jouw kennis en ervaring kunt inzetten in een branche die ertoe doet: de zorg. Daarbij wil je werken in een dynamische werkomgeving binnen een actieve en betrokken organisatie. Een organisatie waar de mens centraal staat en die steeds meer data-gedreven is, met een sterk wisselende informatie- en supportbehoefte.

Info opdrachtgever:

Binnen de afdeling ICT werken we met een team van databasebeheerders, functioneel applicatiebeheerders, helpdeskmedewerkers en systeembeheerders. De afdeling beheert applicaties (on premise en Saas) die draaien op een divers Windows- en SQL-server landschap. De opdrachtgever heeft een IaaS- en Cloud-omgeving, en daarnaast apparatuur in eigen beheer.

Functieomschrijving:

Als functioneel applicatiebeheerder bij onze opdrachtgever beheer en onderhoud je diverse kantoor- en maatwerkapplicaties op het gebied van domotica, zorg, financiën en VOIP. De nadruk zal hier liggen op VOIP en Domotica (Voclarion, Zorgvrij wonen en Ooperon (Zibber). Je zorgt voor het onderhoud, het testen en het implementeren van updates van applicaties. Je onderhoudt contacten met de leveranciers met betrekking tot de functionaliteit van de applicaties. Door deze contacten met leveranciers en externe partijen ben jij op de hoogte van alle ontwikkelen op het gebied van ICT. Met deze kennis denk jij dan ook graag mee over nieuwe kansen op ICT-gebied.

Functie eisen:

 • Een ervaren Functioneel Applicatiebeheerder met aantoonbare ervaring VOIP en Domotica applicaties;
 • Kennis en ervaring met de applicaties: Voclarion, Zorgvrij wonen en Ooperon (Zibber);
 • In het bezit van gedegen kennis van Windows, MS Office, Office365, web-technologieën;
 • Iemand die affiniteit heeft met databases;
 • Bekend met Active Directory;
 • Bekend met ITIL en/of BISL en projectmanagementmethodieken;
 • Bekend met het werken met een Service Management tool, zoals TOPdesk;
 • Bekend met SharePoint (pré). 

Ben jij de juiste persoon maar wil je in loondienst? Ook jij kan dan reageren op deze mooie opdracht!

 

Applicatiebeheerder

, ,

Vacature ID                         WTS1126

Dienstverband:                  Deta-vast

Locatie:                                Thuis, na corona Ridderkerk

Aantal uren per week:      24 – 36

Salaris:                                 Max €4050 o.b.v. 36-urige werkweek    

Info opdrachtgever:

Onze opdrachtgever werkt voor verschillende gemeenten. Drie zelfstandige gemeenten, één moderne uitvoeringsorganisatie. Werken in een groot gebied met veel bedrijvigheid, 125.000 inwoners en drie gemeentebesturen: uniek en uitdagend!

Het cluster Informatie en Automatisering is volop in beweging en verantwoordelijk voor het ontwikkelen van beleid en strategie rondom informatievoorziening, het stimuleren en doorvoeren van ICT-innovaties en het onderhoud en beheer van systemen, applicaties en gegevensverzamelingen. Met zo’n 60 enthousiaste en gedreven collega’s bevinden zij zich in het hart van de steeds verdergaande digitalisering! Vernieuwing, ontwikkeling én het leveren van een stabiele en kwalitatief goede informatievoorziening is waar zij dagelijks met elkaar aan werken. Altijd met het oog gericht op hun externe en interne klanten

Onze opdrachtgever haar cluster bestaat uit vijf teams, te weten Applicatiebeheer, I-Advies, Informatiebeheer, Operatie en Diensten en ICT-services.

Voor het beheer van de nieuwe Omgevingswetsoftware (Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving) gaan zij vanuit het team Applicatiebeheer nauw samenwerken met de functioneel beheerder van het team Omgevingsvergunningen binnen cluster Ruimtelijke Ontwikkeling.

Functieomschrijving:

De VTH-zaaksuite is een nieuwe applicatie in de organisatie die vanaf de start moet worden geïmplementeerd en ingericht. Je neemt deel aan de projectgroep die hiermee aan de slag gaat, denkt mee over de juiste inrichting van de applicatie en voert die inrichting uit. Na de projectfase zorg je samen met je collega van functioneel beheer ervoor dat de VTH-zaaksuite optimaal functioneert. Je signaleert en analyseert storingen en uitval, meldt deze in het systeem van de leverancier en voert regie op het oplossen van de incidenten. Je accepteert updates en plaatst deze samen met de leverancier in de productieomgeving. Je neemt je collega-beheerders en gebruikers mee in de aanpassingen van het systeem. Ook neem je deel aan het gebruikersoverleg van de leverancier.

De VTH-zaaksuite kent een aantal koppelingen naar andere applicaties en digitale adapters. Jij voert regie op het functioneren en onderhoud van deze koppelingen.

Je houd je ook bezig met het verder inrichten en onderhouden van VTH-processen in de zaaksuite. Kennis van zaak- en procesgericht werken is daarom een pré.

Beter sturen is één van de thema’s in het uitvoeringsplan. Het ontwikkelen en onderhouden van managementrapportages in de VTH-zaaksuite maakt daarom ook onderdeel uit van jouw werk.

Functie eisen:

HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde HBO-opleiding richting bedrijfskunde of ICT, aangevuld met enkele jaren ervaring als (technisch) applicatiebeheerder.

Kennis op het gebied van proces-  en informatiesystemen en technieken binnen de overheid is een pré. Evenals bekendheid met de applicaties Squit 20/20 en Inproces zaaksyteem/RMA en een afgeronde ITIL-opleiding.

Je hebt de drive om de organisatie de beste ondersteuning te bieden en bent in staat om met de leverancier contact te onderhouden over de functionaliteiten van de applicatie. Je persoonlijkheid en vaardigheden zijn daarbij heel belangrijk. Je kunt goed luisteren en hebt het vermogen zaken voor elkaar te krijgen. Je hebt kennis van de producten, taken en de ambities van de Omgevingswet of je bent in staat je deze snel eigen te maken. Samenwerken doe je van nature en je hebt (on)bewust altijd scherp aan welke doel je bijdraagt en neemt initiatief als dat doel onduidelijk is.

Wat hebben zij jou te bieden?

Een afwisselende functie in een team dat volop in ontwikkeling is. Er wordt binnen het team gewerkt aan verdere professionalisering van applicatiebeheer met focus op de manier waarop zij Cloud-applicaties moeten gaan beheren.

Naast het maandsalaris hebben zij ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een individueel keuzebudget (17,05% van het bruto jaarsalaris), deelname aan de ABP-pensioenregeling, reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en een ouderschapsverlofregeling.

Applicatiebeheerder

, ,

Vacature ID                         WTS1114

Dienstverband:                  Vast

Locatie:                                Amsterdam

Aantal uren per week:      36

Salaris:                                 €4500 – €5000        

Functieomschrijving:

Als Applicatiebeheerder speel jij een cruciale rol in het beheren en optimaliseren van systemen en applicaties bij onze opdrachtgever. Je zal samen met je team je bezighouden met het beheren van de beschikbaarheid van applicaties, houdt nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen in de gaten, maakt wijzigingsvoorstellen en onderhoudsplannen, test en implementeert nieuwe versies, beantwoordt vragen vanuit functioneel beheer, analyseert en verhelpt storingen en problemen en onderhoudt contacten met leveranciers. Jij zorgt ervoor dat de wensen van de business omgezet worden naar een concrete oplossing. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp- en engineeringsproces.

Functie eisen:

In een succesvolle uitvoering van de rol van Applicatiebeheerder zorg jij voor optimaal werkende applicaties. Wanneer jij vraagstukken en/of problemen voorgelegd krijgt vanuit gebruikers is jouw uitdaging de gebruiker daar zo goed mogelijk bij te helpen. Dit alles met als doel om als organisatie steeds efficiënter te gaan werken. Klantgerichtheid en pro activiteit zijn kenmerkend voor jou!

Daarnaast ben jij in het bezit van:

 • MBO+/HBO Informatica;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie of binnen ICT;
 • Je werkt met diverse disciplines samen in een dynamische, innovatieve omgeving. Je raakt niet uitgeleerd;
 • Affiniteit met AWS/Azure, Linux;
 • Affiniteit met Jenkins, Ansible of andere deployment tools;
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Software tester Pega

, ,

Vacature ID                         WTS1070

Dienstverband:                  Deta-vast

Locatie:                                Tilburg

Aantal uren per week:      40      

Salaris:                                 €3000 – €4000        

Functieomschrijving:

Als Software Tester, werk je met je team aan de continue verbetering van de opdrachtgever haar (Pega) applicatie, die zowel door collega’s als door klanten wordt gebruikt. Zij testen de zelf ontwikkelde software door middel van geautomatiseerde testen, unit tests en testscripts.

Aan de hand van de user stories bepaal je de testvarianten, maak je de test-scripts, automatiseer je waar mogelijk en draag je zorg voor de uitvoering van de test-scripts. Daarnaast breng je advies uit voor verbetering van de software en probeer je algehele kwaliteit van de software te verhogen.

Onze opdrachtgever werkt aan de perfectionering en digitalisering van de manier waarop zij klanten bedienen. Onze opdrachtgever gebruikt daarvoor de nieuwste technologieën en ontwikkelen applicaties met het software platform van PegaSystems (BPM en Customer Engagement) in combinatie AWS cloud services.

Binnen de Agile ontwikkelteams hebben de testers een vooraanstaande en belangrijke rol. De testers stellen zeker dat de wensen van de Product Owner en klanten worden gedekt door de software.

Je bent als tester bij het ontwikkelen vanaf het begin (de refinement sessies) betrokken bij nieuwe functionaliteit. Levert input bij het schrijven van de user stories. Schrijft zo specifiek mogelijke testplannen, zodat elke feature foutloos naar productie kan.

Als software tester:

 • Vind je het leuk om impact te hebben op strategische software voor onze opdrachtgever;
 • Heb je kwaliteit hoog in het vaandel staan, oog voor details en een gestructureerde aanpak;
 • Geef je richting aan het scrum-team over wat op welke manier getest en welke testen er uitgevoerd moeten worden om de kwaliteit vast te stellen;
 • Help je bij het opzetten van regressietests. Denk hierbij aan het inrichten van standaard bouwblokken voor controles, het aanbieden van berichten en het verzorgen van checks.

Functie eisen:

Wie ben jij? Heb jij eigenschappen die passen bij onze opdrachtgever én bij de vacature Pega Software Tester? Daarnaast heb je:

 • ICT gerelateerde HBO/WO opleiding;
 • 2+ jaar werkervaring als Software Tester of Software Ontwikkelaar;
 • Analytisch vermogen met oog voor het belang van de eindgebruikers;
 • Communicatieve vaardigheden en goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Gewend om Agile (Scrum) te werken;
 • Een pré als je al ervaring hebt met Testing Management Framework (TMF) van Pega, of TMAP, ISTQB gecertificeerd bent.

CRM Salesforce Consultant

,

Vacature ID                         WTS1062

Dienstverband:                  Deta-vast

Locatie:                                Eindhoven

Aantal uren per week:      40

Functieomschrijving:

Als Salesforce Consultant ga je aan de slag met het ontwerp, configureren, testen en implementeren van het CRM-platform als onderdeel van de digitale architectuur van onze opdrachtgever. Als echte fan van Salesforce ben jij natuurlijk op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen van dit platform. Dat maakt ook dat jij met configuratie en minimale aangepaste code het maximale uit de CRM-oplossingen haalt, zodat het werk voor eindgebruikers makkelijker en efficiënter wordt. Creatief en kritisch meedenken is daarvoor een vereiste. Zeker omdat het platform geschikt moet zijn voor meer dan 100 bedrijven in verschillende product-marktcombinaties. Als CRM Salesforce Consultant ben je verantwoordelijk voor:

 • Het definiëren, analyseren en in kaart brengen van bedrijfsprocessen en de impact op de organisatie;
 • Het meedenken met zowel de bedrijven als IT over toekomstige veranderingen en welke digitale oplossingen hiervoor geschikt kunnen zijn;
 • Leiden van workshops voor procesontwerp- en verbetering;
 • Ontwikkelen, configureren, implementeren en testen van processen in betreffende CRM-oplossingen;
 • Het opstellen van business requirements en user stories;
 • Advies over en uitvoering van verbeteracties;
 • Het trainen van eindgebruikers en het verlenen van nazorg.

Functie eisen:

 • HBO- of academisch werk- en denkniveau;
 • Meerdere jaren ervaring met het bouwen, integreren en implementeren van CRM-oplossingen op basis van Salesforce technologie (o.a. Salesforce Service en Sales Cloud);
 • Ervaring op het gebied van integratie tussen Salesforce en andere backoffice systemen;
 • Kennis van Scrum, Agile, SAFe, DevOps en tooling als Jira, Confluence;
 • Je vindt werken in een industriële omgeving leuk;
 • Je werkt graag samen in teams met verschillende disciplines en niveaus.

Je kunt rekenen op deze arbeidsvoorwaarden:

Diversiteit en uitdaging in je werk, een hoog niveau van eigen verantwoordelijkheid en volop mogelijkheden om jezelf professioneel te ontwikkelen. Mooie beloftes die we graag waarmaken. Bovendien ontvang je:

 • Een marktconform salaris;
 • Winstdeling;
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen;
 • Interne doorgroeimogelijkheden;
 • Volop persoonlijke ontwikkeling door middel van trainingen en opleidingen;
 • Flexibele werktijden;
 • Personeelsaanbiedingen;
 • Een jaarlijks feest met alle collega’s;
 • Deelname aan sportactiviteiten;
 • Een goede pensioenregeling;
 • PC-privéplan en fietsplan;
 • Diverse collectiviteitsregelingen.

Application Engineer

, ,

Vacature ID                         WTS1054

Dienstverband:                  Vast

Locatie:                                Arnhem

Aantal uren per week:      40

Salaris:                                 Max. €4300

Info opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is een innovatieve internationale organisatie. Zij zijn actief binnen de industrie, opererend in meer dan 50 landen.

Als organisatie stelt onze opdrachtgever de producten van haar leveranciers centraal. Het is immers het product die de sleutel vormt tot een goed bedrijfsinkomen en arbeidsplezier. Onze opdrachtgever levert de allerbeste en slimste producten aan, die leveranciers helpen een gezond en efficiënt product te houden.

Samen met de leveranciers streeft onze opdrachtgever naar een optimale bedrijfsvoering door het bieden van deskundig advies en innovatieve oplossingen. Zij bieden totaaloplossingen op één adres. Denk hierbij onder andere aan managementproducten en dienstverlening.

Functieomschrijving:

Als Application Engineer fungeer je als spin in het web tussen de business, de leveranciers, de IT-Supportdesk en de overige IT-collega’s. Samen met je team configureer en documenteer je de applicaties samen met de bijbehorende gegevens en interfaces, je lost verstoringen op en implementeert changes in zowel de acceptatie- als productieomgeving. Je beschikt over technische kennis en bent in staat om patches en nieuwe releases rondom een applicatie te installeren, te testen, uit te rollen en te monitoren.

Verder ben je bezig met het doorvoeren van vernieuwingen vanuit eigen kennis en expertise, waarbij de nadruk ligt op beheersbaarheid, toekomstbestendigheid, veiligheid en continuïteit. Je bent proactief in je support richting klanten door te komen met verbetervoorstellen.

Je maakt deel uit van een gedreven en ervaren IT-team met een omvang van 50 medewerkers, van Support Engineers tot Projectmanagers. Onze opdrachtgever hanteert het principe ‘Cloud first’ en het merendeel van de applicaties draait in de Cloud. Bedrijf kritische applicaties draaien in hun eigen datacenter alsook in datacenters bij leveranciers.

Functie eisen:

 • Hbo-/wo-werk- en -denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Uitstekende kwaliteiten op het gebied van probleemoplossing ingegeven door een sterk ontwikkeld analytisch vermogen;
 • Relevante kennis van IT in het algemeen en gedegen en up-to-date kennis van IT-applicatie-technologieën aangevuld met adequate kennis betreffende ITIL (bij voorkeur versie 4), OTAP en agile-werkvormen;
 • Affiniteit met Azure, Linux RHEL, deployment tools als Jenkins, Ansible en Puppet, middleware (Tomcat, Jboss);
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Competenties: klantgerichtheid, samenwerken, probleemanalyse, resultaatgerichtheid en kwaliteitsgerichtheid

Oracle SOA & OSB Consultant

, ,

Vacature ID                         WTS1051

Dienstverband:                  Inhuur

Locatie:                                Den Bosch

Aantal uren per week:      40

Duur van de opdracht:     3 maanden met optie tot verlenging                  

Ben jij de juiste persoon maar in loondienst? Ook jij kan reageren op deze mooie opdracht!

Functieomschrijving:

Als Oracle SOA & OSB Consultant ben je verantwoordelijk voor alle integratievraagstukken binnen onze opdrachtgever. Tevens heb je de drive om continue te verbeteren en je kennis en ervaring te verbreden met nieuwe technieken en methoden. Je maakt deel uit van het Servicecluster Integration Services binnen de Operations tak van onze opdrachtgever.

Wil jij in een complexe internationale omgeving werken aan deze integratievraagstukken? Dan hebben wij de ideale opdracht voor jou!

Je zal medeverantwoordelijk zijn voor:

 • Vertalen van requirements naar stabiele integratieoplossingen;
 • Ontwikkelen en onderhouden van de integratie services (SOA/OSB);
 • Onderhouden en verder professionaliseren van het Integratieplatform;
 • Adviseren van business stakeholders over mogelijke verbeteringen;
 • Mede bepalen en vormgeven van standaarden en richtlijnen.

Functie eisen:

 • HBO/WO werk en denk niveau, eventueel ondersteund door afgerond ICT hbo- of wo-opleiding;
 • 5 jaar ervaring als integratie ontwikkelaar in een Oracle SOA-OSB omgeving waarvan minimaal 1 jaar met Oracle versie 12;
 • Kennis en ervaring met : Java Standard Edition of Java Enterprise Edition (J2EE/JEE); JDBC/ODBC; WebServices, XML, XLST, WSDL, SOAP, REST; BPEL, BPMN, JDeveloper, SoapUI;, Jenkins, Ant, Maven, Subversion;
 • Een goed gevoel voor technische architectuur. Logisch en gestructureerd nadenken is een van jouw sterkste kanten;
 • Documenteren doe je omdat je dat zelf noodzakelijk vindt (kennisoverdracht, t.b.v. beheer) en niet omdat het moet;
 • Je gaat in een internationale en dynamische omgeving werken, dus Engels is geen probleem voor jou.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het managen van complexe en uitdagende integratieprocessen en daarom zijn wij op zoek naar mensen met de volgende kenmerken:

 • Resultaatgericht;
 • Creatief;
 • Flexibel;
 • Communicatief;

Wensen

 • Kennis van OWSM;
 • Kennis van Oracle Cloud oplossingen / API management;
 • Kennis van referentiemodellen zoals OAGIS, ISA-95;
 • Kennis van Oracle Designer.

Oracle SOA & OSB consultant

, ,

Dienstverband:                  Vast
Locatie:                                Omgeving Den Bosch
Aantal uren per week:      40

Functieomschrijving:

Als Oracle SOA & OSB consultant ben je verantwoordelijk voor alle integratievraagstukken binnen onze opdrachtgever. Wil jij in een complexe omgeving werken aan deze integratievraagstukken? Dan hebben wij de baan voor jou!

Jouw taken:

– Vertalen van requirements naar stabiele integratieoplossingen;

– Ontwikkelen en onderhouden van de integratie services;

– Onderhouden en verder professionaliseren van het Integratieplatform;

– Adviseren van business stakeholders over mogelijke verbeteringen;

– Mede bepalen en vormgeven van standaarden en richtlijnen.

Om succesvol te kunnen zijn in deze uitdagende rol ben je bereid onderdeel te worden van een DevOps team waarbij iedere medewerker gedeeltelijk stand-by dienst draait. Tevens heb je de drive om continue te verbeteren en je kennis en ervaring te verbreden met nieuwe technieken en methoden. De Oracle SOA & OSB consultant maakt deel uit van het Servicecluster Integration Services binnen de Operations tak van onze opdrachtgever.

Functie eisen:

 • Een afgeronde ICT hbo- of wo-opleiding.
 • 5 jaar ervaring als integratie ontwikkelaar in een Oracle SOA-OSB omgeving waarvan minimaal 1 jaar met Oracle versie 12.
 • Kennis en ervaring met : Java Standard Edition of Java Enterprise Edition (J2EE/JEE); JDBC/ODBC; WebServices, XML, XLST, WSDL, SOAP, REST; BPEL, BPMN, JDeveloper, SoapUI;, Jenkins, Ant, Maven, Subversion;
 • Een goed gevoel voor technische architectuur. Logisch en gestructureerd nadenken is een van jouw sterkste kanten.
 • Documenteren doe je omdat je dat zelf noodzakelijk vindt (kennisoverdracht, t.b.v. beheer) en niet omdat het moet.
 • Je gaat in een internationale en dynamische omgeving werken, dus Engels en Duits zijn geen probleem voor jou. Je werkt vanuit Nederland, maar afhankelijk van het project kan je je werk ook incidenteel in Duitsland uitvoeren.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het managen van complexe en uitdagende integratieprocessen en daarom zijn wij op zoek naar mensen met de volgende kenmerken:

Resultaatgericht

 • Creatief
 • Flexibel
 • Communicatief
 • Analytisch

Wensen

 • Kennis van OWSM
 • Kennis van Oracle Cloud oplossingen / API management
 • Kennis van referentiemodellen zoals OAGIS, ISA-95