Functioneel Applicatiebeheerder

, ,

Vacature ID                         WTS1027

Dienstverband:                  Deta-vast

Locatie:                                Tilburg

Aantal uren per week:      36      

Salaris:                                 € 2600 – € 3800                  

WTS Detachering is voor haar opdrachtgever in Tilburg op zoek naar een Functioneel Applicatiebeheerder.

Functieomschrijving:

Als Functioneel Applicatiebeheerder ondersteun jij onze opdrachtgever bij het realiseren van doelstellingen in de bedrijfsvoering en dienstverlening, door op een analytische manier vraagstukken op te lossen op het gebied van ICT.

In deze rol ben jij als Functioneel Applicatiebeheerder verantwoordelijk voor het inrichten, monitoren, analyseren en verbeteren van onze applicaties en het gebruik ervan. Je zorgt er dus voor dat al hun applicaties optimaal werken en overziet het applicatielandschap. Je biedt eerste en tweede lijns ondersteuning met betrekking tot het ECD (elektronisch cliënten dossier) en instrueert medewerkers met betrekking tot het gebruik van de applicatie. Tevens ondersteun en adviseer je de organisatie over de toepassing van applicaties en de vertaling van gebruikerswensen naar techniek. Je interpreteert wet- en regelgeving en vertaalt deze naar wat nodig is voor onze opdrachtgever. Je bent gesprekspartner voor interne opdrachtgevers, medewerkers en externe leveranciers en weet met je actuele vakinhoudelijke kennis actief verbeteringen voor te stellen en in samenwerking met derden te implementeren.

Functie eisen:

Jij bent iemand die altijd het beste uit zichzelf wil halen en blij wordt van slimme ICT-toepassingen die de organisatie verder helpen! Je bent servicegericht, hebt een analytische blik en een brede basiskennis van ICT, waardoor je problemen niet alleen weet op te lossen maar ook weet te voorkomen. Daarnaast ben je proactief in het ophalen van informatie en weet je deze vervolgens om te vormen in een gedegen advies dat je gevraagd en ongevraagd durft te geven. Je kunt goed hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden en je denkt in termen van werkprocessen en je bent klantgericht en kunt met verschillende doelgroepen communiceren en op een prettige manier je eigen standpunt naar voren brengen.

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in de richting Bedrijfskundige informatica, ICT of informatiemanagement;
  • Je hebt ervaring met Microsoft Office 365;
  • Je hebt ervaring met elektronische cliëntvolgsystemen (Regas) of customer relationship management systemen;
  • Je hebt ervaring met het beheren van applicaties in (SaaS) cloud omgevingen;
  • Ervaring met on-premises naar Cloud transitietrajecten is een pre;
  • Kennis van Data Integration Platforms (Servicebus) en van SQL;
  • Je bent bekend met de beheersprocessen ITIL en BISL.

Arbeidsvoorwaarden:

  • Je vakantiegeld, eindejaarsuitkering en bovenwettelijk verlof krijg je in de vorm van een Individueel Keuzebudget, zodat je dit volledig kunt afstemmen op jouw wensen en behoeften;
  • Je ontvangt 1,5% Loopbaanbudget en hebt de mogelijkheid om interne trainingen te volgen en gecoacht te worden.

SAP BW/HANA Specialist

, ,

Dienstverband: Deta-vast
Locatie: Tilburg
Aantal uren per week: 36

Info opdrachtgever:

Onze missie? Het stabiel en veilig houden van onze SAP BI oplossingen voor onze klanten. Zij werken in een dynamische omgeving met een hoog ambitie niveau.
Vanuit verbinding, vertrouwen en expertise. Met telkens weer de vraag: “Hoe kunnen we blijven innoveren en de klant blijven verassen met excellente diensten, waardoor we relevant blijven?”. Doe je mee?

Functieomschrijving:

Onze opdrachtgever heeft een nieuw, ambitieus plan opgesteld dat toonaangevend is in hun branche. De uitdaging: een volledig, juist en tijdig klantbeeld in een omgeving die constant in beweging is. Door de steeds uitdagendere leveringen aan verschillende partijen in o.a. de financiële sector, moeten er continu aanpassingen ontworpen en doorgevoerd worden op het gebied van data integratie en data migratie. Je bent hiermee met bedrijf kritische projecten bezig, voor onze opdrachtgever en haar klanten. Dit maakt jouw werk technisch uitdagend en impactvol, en de resultaten van je inspanningen tastbaar.

Onze opdrachtgever gebruikt naast SAP ook andere bronsystemen waaruit data wordt geladen. Je werkt met de nieuwste HANA toolings. Om dit in goede banen te leiden neem je het voortouw in de afstemming met andere teams met als doel de juiste klantwaarde te creëren. Toonaangevend blijven is een belangrijke ambitie binnen het team van de organisatie.

Onze opdrachtgever wil niet alleen voorop lopen, maar ook de toekomst een stap voor zijn. In deze branche draait het om het inschatten van risico’s en preventieve oplossingen verzinnen voor klanten. Dat doen zij voor ruim 10 miljoen Nederlanders, dus je impact is enorm. Artificial Intelligence, drones, service-apps: zij zetten nieuwe technologie in om hun services nog makkelijker te maken. En de aangeboden diensten nog persoonlijker. De wereld verandert elke dag. Zo ook wij stelt de opdrachtgever. En jij? Wil jij meehelpen om de toekomst een stap voor te blijven?

Functie eisen:

• HBO werk- en denkniveau
• Algemene kennis en ervaring van Business Intelligence en datawarehouse
• Recente ervaring met het ontwikkelen van SAP Business Warehouse, versie 7.x en hoger
• Ervaring met BW HANA, bij voorkeur gecertificeerd
• Kennis van SAP Data Services is een pré
• Meerdere jaren ervaring met ontwerpen/bouwen en testen van SAP BW toepassingen