Conversational Consultant

, ,
Vacature ID WTS1195
Dienstverband Deta-vast
Locatie Remote
Aantal uren per week 40


Conversational Consultant
:
De Conversational Consultant is een nieuwe spilfunctie voor onze opdrachtgever. Zij ontwikkelen zich snel op het gebied van klantinteractie. Specifiek voor het domeinen conversational (chat, slimme formulieren, socials, asynchrone digitale communicatie dus) zoeken zij iemand helpt hun kennis te vergroten en bundelen, zelf te helpen hun visie en technische kennis aan te scherpen samen met hun leveranciers en partners Uiteindelijk deze marktrijp te maken.

Kortom; de brug slaan tussen techniek en commercie, tussen onze opdrachtgever en de markt EN tussen onze opdrachtgever en hun partners. Iemand die voldoende verstand en affiniteit heeft van techniek, cloud, integraties en anderzijds begrijpt hoe commerciële processen lopen en hoe zij hun voorsprong kunnen omzetten in succes op de markt door ontwikkelen van een GO2Market model.

Je brengt de markt in kaart, rankt leveranciers en producten, identificeert succesfactoren en USP’s, structrureert zowel (Pre-)Sales als Technische Enablement en helpt onze organisatie zo een stap vooruit te zetten.

Functieomschrijving:

 • Aansturen (virtuele) teams aan te sturen en structuur aanbrengen in R&D (meewerkend)
 • Bouwen van leveranciers- en productvergelijkingen
 • Adviseren en meebouwen van GO2Market modellen
 • Structureren van Sales zowel als technische enablement
 • Contacten met leveranciers en marktanalisten
 • Inzetbaar als consultant/architect in klanttrajecten en bij bouwen van demo’s
 • Beantwoorden van RFx trajecten op het specifieke domein 


Functie eisen
:

 • Basiskennis van moderne IT
 • Kennis van Conversational (oa Chatbots)
 • Zowel technisch basisvaardig als commercieel kunnen denken
 • Communicatief: moet kunnen schakelen met Engineers, Sales maar ook klanten en partners
 • In staat om management te adviseren


Opleiding:

 • HBO opleidingsniveau, bijvoorbeeld BIM, HBO Informatica
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Bij voorkeur gevolgde training en ervaring op gebied van Cloud principes en Conversational/KlantInteractie oplossingen

Voor deze opdracht kunnen wij geen gebruik maken van meerdere schakels in de keten. Aanbiedingen die worden verricht door bureaus kunnen in dit specifieke geval niet in behandeling worden genomen.

.NET ontwikkelaar

, ,
Vacature ID WTS1194
Dienstverband Deta-vast
Locatie Remote
Aantal uren per week 40
Salaris € 3.300,00 tot € 4.500,00

 

1 BENAMING
.NET ontwikkelaar

2 CONTEXT EN PLAATS IN DE ORGANISATIE
Rapporteert aan manager Business Development, Innovatie, Projecten, IT & Support.

3 DOEL VAN DE FUNCTIE
Ontwikkeling van desktopapplicaties, serverapplicaties, webapplicaties en software-integraties ten einde softwareoplossingen van opdrachtgevers en interne Groep optimaal te laten aansluiten bij andere softwaresystemen.

4 RESULTAATGEBIEDEN
Front-end development Begeleiden en coachen ontwikkelaars Werken volgens software standaarden Web-, desktopapplicaties en software integraties Realisatie van integraties en applicaties van software

5 ACTIVITEITEN
Het zorgdragen voor het opstellen van requirements, ureninschatting, ontwerp, ontwikkeling, testen en implementaties voor (bestaande) web- of desktop-applicaties en softwareintegraties. Het hiertoe realiseren van softwareontwikkeling en integraties voor demo doeleinden, backoffice systemen en business development in samenspraak met collega’s (pré-sales, applicatiespecialisten, ontwikkelaars). Het schrijven van kwalitatieve en toetsbare .NET codes conform de juiste software standaarden. Het beoordelen van bestaande codes en waar nodig herschrijven, debuggen en testen. Het documenteren van applicatiecodes, projectontwikkeling en procedures. Het zorgdragen voor de front-end ontwikkeling met HTML, CSS, Javascript ten behoeve van demoportalen, klantportalen e.d. Het analyseren, onderhouden en upgraden van systemen en (web)applicaties. Het begeleiden en coachen van ontwikkelaars binnen de organisatie. Overdracht van kennis van softwareontwikkeling. Het opvolgen en toepassen van de nieuwste en relevante ontwikkelingen op het gebied van softwareontwikkeling.

6 EISEN AAN DE FUNCTIE
HBO werk- en denkniveau 3 tot 5 jaar werkervaring als .net ontwikkelaar Ervaring in het zelfstandig uitvoeren van software integraties/opdrachten
Kennis van Object-georiënteerd programmeren, .NET framework, API’s en Webservices Kennis van Agile, DevOps en Continuous Delivery
Kennis van Javascript, Angular,…
Kennis van tools voor versiecontrolesystemen zoals bv Bitbucket, GIT
Kennis van databases en databasebeheer zoals bv Microsoft SQL Server
Kennis van Azure platform is een pre
Kennis van Identity en standaarden als SAML en OAuth is een pre
Kennis of ervaring met Java of andere is een pre
Kennis of ervaring met UML is een pre
Functie in schaal 5: EUR 3300 tot EUR 4500 op basis van 40-urige werkweek

Organisatiegerelateerde competenties
Efficiënt:
We leren steeds beter hoofd- en detailzaken te scheiden en beter de prioriteiten te managen. We helpen elkaar daarbij, ook door elkaar in de rol te laten en focus te houden.

Onafhankelijk
Wij durven eigen creativiteit in te brengen, onze mening te geven en te ontvangen. Wij sturen op resultaat. Wij durven uitgangspunten te challengen en niet klakkeloos opdrachten aan te nemen.

Kwetsbaar
Wij zijn zelfreflectief, interpersoonlijk, geven opbouwde feedback. We werken positief samen met elkaar, luisteren oprecht en doen wat met elkaars feedback.

Strategisch
We moeten leren abstracter te denken, afstand te nemen van de operatie, kritischer boven het probleem uit te stijgen en issues structureel oplossen in plaats van branden te blussen.

Functiegerelateerde competenties
Conceptueel denken en probleemoplossend vermogen.
Succesvol in het herkennen en oplossen van problemen.
Het kunnen ontleden van een vraagstelling, verbanden kunnen leggen en logische conclusies kunnen trekken.

Accuratesse
Het gericht zijn op detailinformatie, en hiermee accuraat en effectief mee omgaan. Bewaking van de voortgang van gemaakte afspraken en zaken kunnen oppikken waar anderen overheen kijken. Zorgvuldig en netjes werken.

Flexibiliteit
Het zich gemakkelijk aanpassen aan een veranderende omgeving, werkwijzen, werktijden, taken, verantwoordelijkheden en gedragingen van anderen. Houdt het eindresultaat voor ogen.

Plannen en organiseren
Het efficiënt inzetten van mensen en middelen om doelen of afgesproken resultaten te behalen of plannen te realiseren.

Klantgerichtheid
Het inschatten van de behoeften van de klant en daarop effectief inspelen.

Voor deze opdracht kunnen wij geen gebruik maken van meerdere schakels in de keten. Aanbiedingen die worden verricht door bureaus kunnen in dit specifieke geval niet in behandeling worden genomen.

Systeem/Netwerk beheerder

, , ,
Vacature ID WTS1183
Dienstverband Deta vast
Locatie Arnhem
Aantal uren per week 36

 Info opdrachtgever:

Onze klant in Arnhem, is met spoed op zoek naar een proactieve en enthousiaste Senior ICT-beheerder. In deze uitdagende functie is er volop ruimte om kennis en ervaring in te zetten en samen met het team en de organisatie mooie stappen te zetten in de transitie van ICT naar Informatievoorziening, van techniek en beheer naar regie.

Het bedrijf biedt medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Hier revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een (dreigende) fysieke of cognitieve beperking. Zij worden begeleid naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past. Dit bedrijf biedt, afhankelijk van de hulpvraag, klinische opname van volwassenen, klinische opname kind & jeugd, poliklinische behandeling voor volwassenen en poliklinische behandeling van kind & jeugd. Er worden per jaar ruim 6600 patiënten behandeld: 5700 poliklinisch en 900 klinisch. Er werken circa 800 betrokken professionals met passie voor hun vak.

Functieomschrijving:

In het team werk je als ICT-beheerder zelfstandig op een aantal gebieden mee aan de verdere ontwikkeling van ICT en informatievoorziening in de organisatie. Het team bestaat uit 3 systeem/netwerkbeheerders, 3 functioneel applicatiebeheerders, 3 servicedesk medewerkers, een teamleider ICT en manager ICT. De sfeer is informeel, er wordt prettig samengewerkt en het belang van ICT wordt gezien en gesteund in de organisatie. De positie en het belang van ICT in de zorg en binnen deze organisatie maakt een mooie ontwikkeling door en daarin is ruimte voor een proactieve en zelfstandige collega die gemakkelijk de verbinding maakt binnen en buiten de organisatie.

Je gaat je in deze brede rol op hoofdlijnen bezig houden met:

 • Beheer en beveiliging van netwerken, systemen, software en hardware;
 • Advisering rondom informatiebehoeften en inventarisatie van aansluitende ICT-mogelijkheden. Na besluitvorming organiseer je en verzorg je ook de implementatie;
 • Leveren van een bijdrage aan lopende projecten en actuele ontwikkelingen;
 • Bewaken van kwaliteit en zorgdragen voor verdere doorontwikkeling van netwerken en systemen;
 • Signalering van verbetermogelijkheden en het uitwerken van verbetervoorstellen;
 • Technisch applicatiebeheer;
 • Documentatie en procesbeschrijvingen.

Verder inzoomend betekent dit:

Je richt je bijvoorbeeld op toepassingen in Virtualisatie zoals VMware / VMware vSAN / Hyper-V, Microsoft Azure, Intune, Microsoft 365, SharePoint, Teams, Ivanti Workspace Manager (RES Workspace). Ook beheer je en optimaliseer je gebruik van security oplossingen, zoals Identity en Access Management oplossingen: Azure Security Technologies, Server en Endpoint protectie, webproxy´s en secure mail. Je houdt je bezig met technisch applicatiebeheer van diverse on-premise zorgapplicaties zoals EPD HiX. Onderdeel van je werk zijn ook: routing, switching, firewalls, VPN en load balancers. Verder houd je je bezig met doorontwikkeling van telefonie / VOIP en domotica: zorgsystemen en medische toepassingen zoals verpleeg-oproepsystemen (Ascom). Je acteert als sparringpartner voor de Teamleider in deze interessante fase van doorontwikkeling van de ICT organisatie.

 Functie eisen:

 • Als ICT-beheerder beschik je in elk geval over:
 • HBO werk-en denkniveau;
 • Brede, actuele en relevante hands-on-ervaring;
 • Ervaring in regievoering richting leveranciers;
 • Kennis van en werkervaring met bovengenoemde toepassingen en systemen;
 • Affiniteit met of ervaring in de zorg is een pre;
 • Flexibiliteit: je werkt af en toe ook een consignatiedienst.

Daarnaast herken je je in de volgende persoonlijke kenmerken:

 • Verbindend, team player en communicatief sterk: je maakt gemakkelijk en prettig contact binnen en buiten de organisatie, werkt graag samen en verplaatst je in anderen;
 • Initiatiefrijk en adviesvaardig, je signaleert verbetermogelijkheden en neemt regie, stemt tijdig en juist af en werkt zaken zelfstandig uit tot een concreet advies.