Systeembeheerder

, ,

Vacature ID                         WTS1136

Dienstverband:                  Detachering

Locatie:                                Meerkerk

Aantal uren per week:      36

Duur van de opdracht:     6 maanden met optie tot verlenging

Salaris:                                 Maximaal €4000,-

Voor deze opdracht kunnen wij geen gebruik maken van ZZP’ers.

Info opdrachtgever:

We zijn op zoek naar een Systeembeheerder met kennis van Microsoft Server 2012 en hoger, System virtualization, Citrix ervaring, VCenter,  AppSense Environment Manager, Exchange 2016 en SQL 2016.

Als Systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de continuïteit, integriteit, beveiliging en performance van het systeem/netwerk. Het opstellen van procedures voor werking en beveiliging van hard- en software en het bewaken van de toepassing van vastgestelde procedures. In samenwerking met applicatiebeheer het plaatsen en testen van updates en patches van (nieuwe) applicaties

Functieomschrijving:

De focus binnen deze functie ligt op het beantwoorden van de vragen die via verschillende kanalen binnekomen bij onze helpdesk. Je bent bedreven in het installeren en uitrollen van hardware. Daarnaast bewaak je de continuïteit, integriteit, beveiliging en performance van het systeem/netwerk. Je stelt procedures op voor werking en beveiliging van hard- en software en je bewaakt de van toepassing vastgestelde procedures. In samenwerking met applicatiebeheer plaats en test je updates en patches van (nieuwe) applicaties. Je bent (mede)verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het informatie- en automatiseringsplan en informatiebeveiligingsbeleid. Je selecteert, test en implementeert applicaties.

Je komt te werken als systeembeheerder samen met 1 andere collega. Het is belangrijk dat je makkelijk kunt samenwerken, dat je proactief bent, dat je niet snel werkzaamheden onder jouw niveau vindt. Je vindt het leuk om zelfstandig te werken en zelf zaken op te pakken. Daarnaast moet je bepaalde processen coördineren, waarbij je taken moet uitzetten maar ook moet controleren of er opvolging aan wordt gegeven. Naast het werken als systeembeheerder zal je in het begin ook een stukje werkplekbeheer en helpdesk werkzaamheden uitvoeren.

Functie eisen:

Je werkt voornamelijk vanuit huis, maar tijdens de inwerkperiode op de locatie in Meerkerk. In geval van spoed moet je snel op locatie kunnen zijn, we vinden het dan ook belangrijk dat je woonachtig bent in de omgeving van Gorinchem (max 40 km).

Voor deze functie zoeken wij een HBO kandidaat met minimaal 5 jaar vergelijkbare werkervaring. Een zeer goede kennis van de Nederlandse taal is een harde eis. Daarnaast dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs en bij voorkeur auto.

Tester / Functioneel beheerder

, , ,

Vacature ID                     WTS1131

Dienstverband:              Inhuur

Locatie:                            Den Haag en remote

Aantal uren per week: 36-40

Duur van de opdracht:12 maanden

Tarief:                               € 75,00

Ben jij de juiste persoon maar wil je in loondienst? Ook jij kan dan reageren op deze mooie opdracht!

Functieomschrijving:

WTS Detachering is voor haar opdrachtgever zoekende naar een tester / functioneel beheerder. Het betreft een opdracht voor langere tijd waarbij in eerste instantie natuurlijk online de werkzaamheden plaatsvinden.

Het betreft het testen van verschillende applicaties en FB, denk hierbij aan Equinox (= maatwerk), Exact, Pefectview (crm), Power BI (MS), Inprotech (CPA) specifiek voor patenten recht. Bij de opdrachtgever testen ze met behulp van Testersuite. Ze gaan naar Office 365 dus handig en een voorkeur om hierin de juiste kennis te hebben.

TMap is de test methode die bij de opdrachtgever word gebruikt.
Je gaat zelfstandig test cases maken en testers meenemen in hoe dat te doen. Als jij als kandidaat testen naar een hoger niveau kan tillen zou dat super zijn. Ze werken semi Agile binnen de organisatie.
Er word gezocht naar iemand op senior niveau. Iemand die stevig in zijn of haar schoenen staat. Bij de opdrachtgever werken goed opgeleide mensen die stiekem toch wel eigenwijs zijn.

Testen en FB staat nog redelijk in zijn kinderschoenen bij de opdrachtgever.

 

Linux System Engineer

, ,

Vacature ID                        WTS1121

Dienstverband:                 Inhuur

Locatie:                                Eindhoven en remote vanuit huis

Startdatum:                        maart 2021

Duur van de opdracht:   6 maanden met optie tot verlenging                  

Aantal uren per week:    40

Opdrachtomschrijving:

Ben jij een Linux system engineer die elke dag uitgedaagd wil worden? Bij onze opdrachtgever creëren wetenschappers en studenten continu het ondenkbare. De kracht van het IT-landschap is hun sleutel tot succes, en dus ook jij. Deze creatieve geesten verwachten dat je hen een oplossing voor morgen aanbiedt die vandaag nog niet bestaat.  

Als aanvulling op het team van IT-professionals zijn we op zoek naar een (senior) Linux system engineer. Als Linux system engineer onderhoud je de hybride serverinfrastructuur die bestaat uit een on-premise datacenter (Linux & Windows), High performance computerclusters (HPC) en een gestaag groeiend Cloud landschap. Je bent de Linux expert in deze omgeving en naast het dagelijkse beheer en life-cycle projecten werk je mee aan campusbrede projecten waarbij je samenwerkt met projectteams om de research, development en studenten optimaal te ondersteunen. Daarnaast is het jouw verantwoordelijkheid om als verbinder op te treden, aangezien je deel uitmaakt van multidisciplinaire teams en graag de eisen en wensen vanuit de business vertaalt naar technische oplossingen.

Profiel en kernvaardigheden:

De consultant voldoet aan het volgende functieprofiel en vaardigheden.

  • Minimaal over een afgeronde ICT opleiding;
  • Minimaal over Linux certificeringen te beschikken;
  • Voldoende uren/capaciteit (40 uur per week) beschikbaar te hebben om de opdracht uit te voeren tot en met tenminste 1 september 2021;
  • Te beschikken over een C.V. wat minimaal aantoont dat er ervaring is met het beheren van een complexe Linux omgeving (denk aan Ubuntu, Suse, RedHat) in combinatie met VMware virtualisatie platform en enterprise storage-oplossingen;
  • Te beschikken over een C.V. wat minimaal aantoont een werkervaring van 5 jaar in een grotere omgeving;
  • Zowel de Nederlandse als Engelse taal te beheersen;.

Verder dient de kandidaat te voldoen aan de volgende competenties:

 • Doel- en resultaatgericht;
 • Proactief;
 • Probleemoplossend vermogen;
 • In staat zelfstandig te werken, echter ook om in een team te werken;
 • Maken van duidelijke en heldere documentatie;
 • In staat te plannen en te organiseren van werkzaamheden;
 • Communicatief vaardig.

Kandidaat dient door het indienen van het C.V. de kwaliteit aan te tonen. Daarnaast wenst de Opdrachtgever een persoonlijke motivatie en schrijven van de kandidaat te ontvangen.

Kernvraag: waarom ben jij geschikt voor deze opdracht?

In de motivatie dienen onderstaande kernvaardigheden beschreven te worden:

 • Mate van ervaring met het beheren van een grote ICT-omgeving;
 • Mate van ervaring met server provisioning, scripting en monitoring (Ansible, Zabbix, ed.);
 • Mate van ervaring met het beheren van storage producten;
 • Mate van ervaring met het beheren van virtualisatie platformen (VMware ESX, Docker);
 • Mate van ervaring in het werken volgens methodieken als ITIL;

Senior Systeembeheerder

, ,

Vacature ID                         WTS1119

Dienstverband:                  Vast   

Locatie:                                Baarle Nassau

Aantal uren per week:      40

Functieomschrijving:

Ben jij een ervaren Senior Systeembeheerder? Wil jij doorgroeien naar een rol als IT Manager? Ga voor de volgende stap in je carrière en solliciteer op deze vacature!

Onze opdrachtgever is landelijk actief en beschikt over meerdere kantoren in Europa. De werkzaamheden vinden bijna in zijn geheel plaats op hun hoofdvestiging te Baarle Nassau. Men groeit en is ambitieus. Kom jij aan boord?

In deze rol van Senior Systeembeheerder ontwikkel jij je naar IT Manager. Dat houdt in dat je gaat leidinggeven aan een team van 2 Systeembeheerders en 2 1ste lijns medewerkers. Je zorgt er voor dat teamleden zichzelf kunnen ontwikkelen en hun persoonlijke doelen halen. Als senior bekleed je tevens de IT Manager rol. Dat houdt in dat als anderen er niet meer uitkomen, men bij jou uitkomt. En mocht jij er een keer niet uitkomen, dan kun je altijd terugvallen op kennis en expertise van toeleveranciers. In rol die voor jou in verschiet ligt, overzie jij de hoeveelheid werkzaamheden voor jouw team, creëer je overzicht en spring je bij waar nodig. Daarnaast denk je mee op strategisch en tactisch niveau.

Jouw taken zijn:

 • Het dagelijkse beheer;
 • Uitvoeren van projecten;
 • Vanuit jouw senioriteit overzie jij IT-landschappen en situaties;
 • Je neemt het initiatief bij projecten;
 • Je wordt verantwoordelijk voor de infrastructuur en security;
 • Je werkt aan diverse projecten, die je zelf opzet en blijft betrokken bij de ontwikkeling en uitrol hiervan;
 • Je neemt initiatief op het gebied van ontwikkeling en technische oplossingen;
 • Je denkt mee op strategisch/tactisch niveau, maar bent ook niet te beroerd om je handen uit je mouwen te steken en operationeel bezig te zijn.

Functie eisen:

 • Afgeronde HBO opleiding;
 • Je hebt een mooi aantal jaren ervaring als senior systeembeheerder;
 • Certificeringen op het gebied van ICT;
 • Je hebt een hands-on mentaliteit;
 • Je bent accuraat, flexibel, pragmatisch, kostenbewust, zelfstandig, creatief en inventief;

Linux Systeembeheerder

, ,

Vacature ID                         WTS1115

Dienstverband:                  Vast

Locatie:                                Amsterdam

Aantal uren per week:      36      

Salaris:                                 €4500,-         

Functieomschrijving:

WTS Detachering is voor haar opdrachtgever op zoek naar een Linux Systeembeheerder. Als Linux Systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de Linux servers, je zal als enige Linux Systeembeheerder werkzaam zijn binnen het team. Jij bent verantwoordelijk voor het bewaken, registreren en oplossen van incidenten, service verzoeken, configuratie wijzigingen en probleemoplossingen voor de ondersteunde systemen. Naast het dagelijkse beheer ben je verantwoordelijk voor verschillende projecten. Op dit moment vindt er een integratie plaatst tussen Github omgevingen en wordt er gebouwd aan een nieuwe Kubernetes cluster.

Functie eisen:

 • Een afgeronde hbo opleiding, richting informatica;
 • Minimaal vijf jaar ervaring op het gebied van Linux;
 • Kennis en ervaring met o.a. Ansible, Gitlab of vergelijkbare beheertools;
 • Kennis en ervaring met o.a. Ubuntu, RedHat of vergelijkbare besturingssysteem;
 • Kennis en ervaring met AWS en/of Azure is een pré;
 • Je bent een teamspeler, maar kan ook goed zelfstandig werken en je hebt een relaxte persoonlijkheid, waardoor je goed in het team past.

Senior Technical Consultant

, ,

Vacature ID                         WTS1103

Dienstverband:                  Inhuur

Locatie:                                Rijswijk en Utrecht

Aantal uren per week:      40

Duur van de opdracht:     3 maanden met optie tot verlenging

Start van de opdracht:     januari 2021

Tarief:                                   €105  

Functieomschrijving:

The digital transformation strategy of our client requires an increasingly flexible, agile and secure IT environment in order to enable best use of data, cloud services, personalization of user experience and connectivity of devices. Keeping their business goals and user experience in the forefront, our client has taken the decision to insource or directly procure a number of connectivity services. By taking greater control over key aspects of connectivity they can provide their users with better user experience, speed and agility, while maintaining operational effectiveness and efficiency. As a result, they are building a partially insourced and multi-vendor ecosystem for their connectivity products and services and will be developing new skills and capabilities.

The Technical Consultant is expected to be a Subject Matter Expert (SME) covering the application of telecommunications and network technology deployed across our client. This covers all businesses, all the locations and various types of projects including capital projects and IT projects.

The purpose of the Technical Consultant role is to participate in larger project or lead smaller projects and deliver the network elements in the project. The Technical Consultant will be the key person in the project for all telecom and network elements.

The key Accountabilities are:

 • Lead small network projects or lead network scope in larger projects;
 • Collect all network and telecom requirements;
 • Work with design team to produce design meeting requirements;
 • Develop deployment strategy and lead deployment including handover to operations by coordinating activities across suppliers, internal IT teams and business stakeholders;
 • Knowledge sharing and drive continuous improvement across the community.

For the services in scope:

 • Project leading –Technical Consultant may work small project (single technology) or larger (cross-technology) integrated projects with accountabilities for:
  • Providing PMs input for creating project charters with defined project scope, deliverables, milestones, required budget and governance.
  • Manage agreed deliverables against the agreed charter, or approved changes through the applicable project/program governance.
 • Collect and document requirements by specifying the needed functionality, all the non-functional requirements and all dependencies (e.g. cabling, construction or electrical work needed);
 • Get standards-based design produced and signed off with the design team and design assurance team;
 • Work via design office with architecture & portfolio to update standards in specific cases;
 • Develop a deployment and testing strategy which is aligned with business readiness and IT delivery timelines;;
 • Lead the deployment by orchestrating all activities across multiple teams, consisting off: central IT delivery, local installation, local testing and business stakeholders;
 • Handover the deployed or changed services to operations;
 • Share knowledge obtained and learn from others as part of a natural team across architecture, portfolio, design, network engineers, technical consultants and operations and service management, amongst others.

Functie eisen:

 • Typical Years of Experience: 10+ leading and executing Telecoms project delivery, Telecoms operations, or IT consultancy assignments to design, develop and deliver viable network and telecom solutions, preferably with ‘industrial’ experience;
 • A high degree of technical network knowledge on traditional (IP) networks and systems as well as telecom solutions such as Satellite, Optical/Radio links, Wireless Canopy, Mobile Radio, Fiber Optics, Marine and Aeronautical Radio, and Access Security/CCTV;
 • Minimum Education or Certification: Bachelor degree in Electrical Engineering, Computer Science, Telecommunications or equivalent work experience.

Skills:

 • Mastering the OSI Model, TCP/IP protocols, WIFI, SDWAN, MPLS, VOIP, Layer-2 Switching etc;
 • Mastering IP addressing and subnetting and routing concepts;
 • Switches: Full configuration and VLAN setup on Cisco switches;
 • Router: Full configuration and monitoring of Cisco routers including VLAN’s;
 • Telecoms Industry knowledge with extensive experience in Networks and Telecommunications, Testing and Commissioning;
 • Knowledge of project delivery methodology for managing both IT and Capital Projects in Industrial environments;
 • Agile and scrum experience;
 • Consistently delivered results in a matrix, global virtualized organization;
 • Experience in working with suppliers;
 • Experience in negotiation skills;
 • Excellent communication skills, verbal and written;
 • Proven experience in stakeholder and relationship management including external vendors;
 • Ability to translate technical requirements and specifications into easily understood business concepts and vice versa.

Technical Consultant

, ,

Vacature ID                         WTS1102

Dienstverband:                  Inhuur

Locatie:                                Rijswijk en Utrecht

Aantal uren per week:      40

Duur van de opdracht:     3 maanden met optie tot verlenging

Start van de opdracht:     januari 2021

Tarief:                                   €95

Functieomschrijving:

The digital transformation strategy of Our client requires an increasingly flexible, agile and secure IT environment in order to enable best use of data, cloud services, personalization of user experience and connectivity of devices. Keeping our business goals and user experience in the forefront, our client has taken the decision to insource or directly procure a number of connectivity services. By taking greater control over key aspects of connectivity they can provide the users with better user experience, speed and agility, while maintaining operational effectiveness and efficiency. As a result, they are building a partially insourced and multi-vendor ecosystem for their connectivity products and services and will be developing new skills and capabilities. Come join us on this exciting and ambitious journey.

This role is part of our clients IT’s Connectivity Portfolio team. The mission is to support projects with Technical Consultant capabilities under the renewed model.

The Technical Consultant is expected to be a Subject Matter Expert (SME) covering the application of telecommunications and network technology deployed across our client. This covers all the businesses, all the location and various types of projects including capital projects and IT projects.

The purpose of the Technical Consultant role is to participate in larger project or lead smaller projects and deliver the network elements in the project. The Technical Consultant will be the key person in the project for all telecom and network elements.

The key Accountabilities are:

 • Lead small network projects or lead network scope in larger projects;
 • Collect all network and telecom requirements;
 • Work with design team to produce design meeting requirements;
 • Develop deployment strategy and lead deployment including handover to operations by coordinating activities across suppliers, internal IT teams and business stakeholders;
 • Knowledge sharing and drive continuous improvement across the community.

For the services in scope:

 • Project leading –Technical Consultant may work small project (single technology) or larger (cross-technology) integrated projects with accountabilities for:
  • Providing PMs input for creating project charters with defined project scope, deliverables, milestones, required budget and governance.
  • Manage agreed deliverables against the agreed charter, or approved changes through the applicable project/program governance.
 • Collect and document requirements by specifying the needed functionality, all the non-functional requirements and all dependencies;
 • Get a standards-based design produced and signed off with the design team and design assurance team;
 • Work via design office with architecture & portfolio to update standards in specific cases;
 • Develop a deployment and testing strategy which is aligned with business readiness and IT delivery timelines;
 • Lead the deployment by orchestrating all activities across multiple teams, consisting off: central IT delivery, local installation, local testing and business stakeholders;
 • Handover the deployed or changed services to operations;
 • Share knowledge obtained and learn from others as part of a natural team across architecture, portfolio, design, network engineers, technical consultants, operations and service management, amongst others.

Functie eisen:

 • Typical Years of Experience: 5+ leading and executing Telecoms project delivery, Telecoms operations, or IT consultancy assignments to design, develop and deliver viable network and telecom solutions, preferably with ‘industrial’ experience;
 • A high degree of technical network knowledge on traditional (IP) networks and systems as well as telecom solutions such as Satellite, Optical/Radio links, Wireless Canopy, Mobile Radio, Fiber Optics, Marine and Aeronautical Radio, and Access Security/CCTV;
 • Minimum Education or Certification: Bachelor degree in Electrical Engineering, Computer Science, Telecommunications or equivalent work experience.

Skills:

 • Good understanding of OSI Model, TCP/IP protocols, WIFI, SDWAN, MPLS, VOIP, Layer-2 Switching etc;
 • IP addressing and subnetting and routing concepts;
 • Switches: Full configuration and VLAN setup on Cisco switches;
 • Router: Full configuration and monitoring of Cisco routers including VLAN’s;
 • Telecoms Industry knowledge with extensive experience in Networks and Telecommunications;
 • Knowledge of project delivery methodology for managing both IT and Capital Projects in Industrial environments;
 • Agile awareness;
 • Consistently delivered results in a matrix, global virtualized organization;
 • Experience in negotiation skills;
 • Excellent communication skills, verbal and written;
 • Proven experience in stakeholder and relationship management including external vendors;
 • Ability to translate technical requirements and specifications into easily understood business concepts and vice versa.

Systeembeheerder

, ,

Vacature ID                         WTS1101

Dienstverband:                  Vast

Locatie:                                Baarle-Nassau

Aantal uren per week:      40

Salaris:                                 €2500 – €3500

Functieomschrijving:

Wil jij graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van IT en neem jij graag alle IT zorg uit handen van de organisatie? Van advies, implementatie tot support en beheer. Beheer je complexe netwerken? Dan ben jij misschien de nieuwe Systeembeheerder! Als Systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor de gehele IT infrastructuur. Dit betreft onder andere Virtualisatie, MS Windows servers, Office 365, MS Azure, Citrix, netwerken en storage, zowel in de centrale twin-DC als lokaal op de vestigingen van onze opdrachtgever (600 werkplekken).

Functie eisen:

 • Opleiding MBO-niveau 4;
 • HBO werk/denk niveau opgedaan door minimaal 4 jaar werkervaring;
 • Creatief, durft ‘out of the box’ te denken en oplossingsgericht;
 • Communicatief vaardig, resultaatgericht en initiatiefrijk;
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit.

De opdrachtgever:

Je komt te werken in een enthousiast team specialisten, binnen een professionele en dynamische werkomgeving. Zij bieden je een informele werksfeer, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, door training en opleiding. Een mobiele telefoon en laptop behoren tot je standaard werkuitrusting.

Linux system engineer

, ,

Vacature ID                         WTS1097

Dienstverband:                  Vast

Locatie:                                Eindhoven

Aantal uren per week:      40      

Salaris:                                 € 2900 – € 4400      

Functieomschrijving:

Are you a Linux system engineer who wants to be challenged every day? At our client, scientists and students continuously create the unthinkable. The strength of the IT landscape is their key to success and, hence, so are you. These creative minds expect you to offer them a solution for tomorrow that doesn’t exist today. Together we are building the high performance backbone that this epicenter of science and technology demands.

To expand the team of IT professionals we are looking for a (senior) Linux system engineer.

As analytical Linux system engineer you maintain the hybrid server infrastructure which consists of an on-premise datacenter (Linux & Windows), High performance computer clusters (HPC) and a steadily growing cloud landscape. You are the Linux expert in this environment and beside daily operations and lifecycle project you will participate in campus wide projects where you will collaborate with project teams to optimally support their research, development and students. Besides that, your responsibility is to act as a connector as you will be a virtual team member of multidisciplinary teams and like to translate business requirements into technical solutions.

Do you like to take ownership, make use of your interpersonal skills, not afraid of taking decisions and excited to work in a research environment? If so, you might be their new Linux system engineer!

Functie eisen:

 • Analyzing technical issues, providing feedback to both internal colleagues and suppliers, managing 3rd line incident & changes and continuous improvement of our server environment;
 • Being a subject matter expert within business projects;
 • Able to work independently and prioritize your own work;
 • Having a customer focused and therefore flexible and creative attitude;
 • Minimum education requirement is a Bachelor degree with a Linux certification;
 • Proven track record with one or more Linux distributions; (Ubuntu, RedHat, CentOs, Debian);
 • In depth knowledge and experience with Linux management tooling (e.g. Ansible, Gitlab, Docker, Zabbix, Grafana)
 • VMware certification or proven track record is considered an advantage;
 • Basic knowledge of networking & storage and ITIL experience (foundation level);
 • HPC experience is considered an advantage
 • Fluent in Dutch and English’.

Arbeidsvoorwaarden

 • A challenging full-time appointment in a dynamic and ambitious university, where you have plenty of room for personal development and growth;
 • An attractive package of fringe benefits, including excellent work facilities, extra holiday allowance 8% in May, end-of-year bonus of 8.3% in December, 41 holidays per year and the possibility of child care and excellent sports facilities.

Operations Unit Manager

, , ,

Vacature ID                         WTS1084

Dienstverband:                  Inhuur

Locatie:                                Utrecht / Thuiswerken

Aantal uren per week:      40

Duur van de opdracht:     3 maanden met optie tot verlenging

Tarief:                                   € 65,-                

Functieomschrijving:

As Operations Unit Manager your responsibilities are:

 • End-to-end responsible for the operations of the network.
  • Incidents; be the SPOC and escalate if needed, create and maintain procedures
  • Changes; manage changes / runbooks and create and maintain procedures
 • Vendor, contract and partner management
 • Create important documentation
 • CMDB maintenance
 • Onsite support to be the eyes for the MER and SER, SPOC, assistance, checks, adjustments relating network and infrastructure
 • Hands-on workplace support internal IT

Functie eisen:

You as Operations Unit Manager have/are:

 • Excellent communication skills in Dutch and English, both spoken and written;
 • Basic knowledge and experience of network environments;
 • Analytical;
 • Proactive mindset and self-steering;
 • Preferred experience with HP SM9.