.NET ontwikkelaar

, ,
Vacature ID WTS1194
Dienstverband Deta-vast
Locatie Remote
Aantal uren per week 40
Salaris € 3.300,00 tot € 4.500,00

 

1 BENAMING
.NET ontwikkelaar

2 CONTEXT EN PLAATS IN DE ORGANISATIE
Rapporteert aan manager Business Development, Innovatie, Projecten, IT & Support.

3 DOEL VAN DE FUNCTIE
Ontwikkeling van desktopapplicaties, serverapplicaties, webapplicaties en software-integraties ten einde softwareoplossingen van opdrachtgevers en interne Groep optimaal te laten aansluiten bij andere softwaresystemen.

4 RESULTAATGEBIEDEN
Front-end development Begeleiden en coachen ontwikkelaars Werken volgens software standaarden Web-, desktopapplicaties en software integraties Realisatie van integraties en applicaties van software

5 ACTIVITEITEN
Het zorgdragen voor het opstellen van requirements, ureninschatting, ontwerp, ontwikkeling, testen en implementaties voor (bestaande) web- of desktop-applicaties en softwareintegraties. Het hiertoe realiseren van softwareontwikkeling en integraties voor demo doeleinden, backoffice systemen en business development in samenspraak met collega’s (pré-sales, applicatiespecialisten, ontwikkelaars). Het schrijven van kwalitatieve en toetsbare .NET codes conform de juiste software standaarden. Het beoordelen van bestaande codes en waar nodig herschrijven, debuggen en testen. Het documenteren van applicatiecodes, projectontwikkeling en procedures. Het zorgdragen voor de front-end ontwikkeling met HTML, CSS, Javascript ten behoeve van demoportalen, klantportalen e.d. Het analyseren, onderhouden en upgraden van systemen en (web)applicaties. Het begeleiden en coachen van ontwikkelaars binnen de organisatie. Overdracht van kennis van softwareontwikkeling. Het opvolgen en toepassen van de nieuwste en relevante ontwikkelingen op het gebied van softwareontwikkeling.

6 EISEN AAN DE FUNCTIE
HBO werk- en denkniveau 3 tot 5 jaar werkervaring als .net ontwikkelaar Ervaring in het zelfstandig uitvoeren van software integraties/opdrachten
Kennis van Object-georiënteerd programmeren, .NET framework, API’s en Webservices Kennis van Agile, DevOps en Continuous Delivery
Kennis van Javascript, Angular,…
Kennis van tools voor versiecontrolesystemen zoals bv Bitbucket, GIT
Kennis van databases en databasebeheer zoals bv Microsoft SQL Server
Kennis van Azure platform is een pre
Kennis van Identity en standaarden als SAML en OAuth is een pre
Kennis of ervaring met Java of andere is een pre
Kennis of ervaring met UML is een pre
Functie in schaal 5: EUR 3300 tot EUR 4500 op basis van 40-urige werkweek

Organisatiegerelateerde competenties
Efficiënt:
We leren steeds beter hoofd- en detailzaken te scheiden en beter de prioriteiten te managen. We helpen elkaar daarbij, ook door elkaar in de rol te laten en focus te houden.

Onafhankelijk
Wij durven eigen creativiteit in te brengen, onze mening te geven en te ontvangen. Wij sturen op resultaat. Wij durven uitgangspunten te challengen en niet klakkeloos opdrachten aan te nemen.

Kwetsbaar
Wij zijn zelfreflectief, interpersoonlijk, geven opbouwde feedback. We werken positief samen met elkaar, luisteren oprecht en doen wat met elkaars feedback.

Strategisch
We moeten leren abstracter te denken, afstand te nemen van de operatie, kritischer boven het probleem uit te stijgen en issues structureel oplossen in plaats van branden te blussen.

Functiegerelateerde competenties
Conceptueel denken en probleemoplossend vermogen.
Succesvol in het herkennen en oplossen van problemen.
Het kunnen ontleden van een vraagstelling, verbanden kunnen leggen en logische conclusies kunnen trekken.

Accuratesse
Het gericht zijn op detailinformatie, en hiermee accuraat en effectief mee omgaan. Bewaking van de voortgang van gemaakte afspraken en zaken kunnen oppikken waar anderen overheen kijken. Zorgvuldig en netjes werken.

Flexibiliteit
Het zich gemakkelijk aanpassen aan een veranderende omgeving, werkwijzen, werktijden, taken, verantwoordelijkheden en gedragingen van anderen. Houdt het eindresultaat voor ogen.

Plannen en organiseren
Het efficiënt inzetten van mensen en middelen om doelen of afgesproken resultaten te behalen of plannen te realiseren.

Klantgerichtheid
Het inschatten van de behoeften van de klant en daarop effectief inspelen.

Voor deze opdracht kunnen wij geen gebruik maken van meerdere schakels in de keten. Aanbiedingen die worden verricht door bureaus kunnen in dit specifieke geval niet in behandeling worden genomen.

Azure Architect/Developer

, ,
Vacancy ID WTS1190
Contract type Temporary
Location Eindhoven
Hours per week 40
Duration of the assignment 3 months, option for extension

 The Client:

Our client is looking for a senior-level integration architect/developer for its CRM (Salesforce) integration with the company and its partner and customer systems. The candidate will assist in the design and implementation of an enterprise integration solution using Microsoft Azure Integration Services. Azure Integration Services is a Microsoft cloud offering of services for mission-critical integrations. It provides a serverless compute experience that drives consistency and efficiency when connecting applications. A subcategory of PaaS — Platform as a Service — the iPaaS is the term that refers to the integration platforms offered as a service

Job Description:

 • Develop system integrations, using Microsoft Azure Integration Services to connect a portfolio of on-premises, SaaS, and cloud-hosted applications.
 • Create RESTful web services and APIs to transmit data between applications.
 • Collaborate with Architecture and Integrations team members to develop best practices and methodologies.
 • Perform ETL/ELT from various data sources using Azure Data Factory.
 • Develop integration solutions, including REST APIs, Event Driven/Queue based integrations and service orchestrations.
 • Assist with integration solutions planning, liaise with relevant application experts and contribute to solution design.
 • Oversight and alignment on the entire Salesforce Azure environment, including design, development, maintenance and support
 • Liaise with solutions architects, business analysts and other developers to ensure all deliveries are supported by the correct architectural implementation.
 • Enhance the current CI/CD processes to support new and existing development.
 • Plan, design, coordinate with various functional teams to understand integration requirements.
 • Act independently under general supervision using company-provided software.

Job Qualifications:

 • Bachelor’s Degree in Computer Science, Information Technology, or equivalent experience.
 • 8+ years in Information Technology.
 • 5+ years of experience building system integrations.
 • 3+ years of hands-on experience designing and implementing Azure-based systems.
 • Azure Logic Apps
 • Azure API Management
 • Azure Service Bus
 • Azure Functions
 • Azure Event Grid
 • Azure DevOps Pipelines
 • Azure Data Factory
 • Azure SQL Database
 • Web service/API development
 • C#
 • Visual Studio
 • Data transformation languages (XSLT, Liquid, etc.)
 • Proven experience with Azure Integration iPaaS
 • Proficient in the Microsoft Azure Platform including C#, .NET, and Visual Studio
 • Experience with some, or all, of the following Microsoft Azure components – Logic Apps, Service Bus, API Management, Azure Functions, Azure Data Factory, Azure Portal, Azure Event Grid;
 • Intermediate level RDBMS and SQL knowledge.
 • Agile and DevOps experience; Azure DevOps Deployment and Release Management using Azure DevOps tooling
 • Hands on experience designing Restful Web Services and Swagger
 • Ability to communicate technical needs and solutions with non-technical staff
 • Highly organized and efficient with excellent time management skills
 • Excellent analytical, process design and problem-solving skills
 • Ability to juggle and prioritize multiple tasks within a collaborative team environment

 

For this assignment we are looking for a self-employed person, we cannot use multiple links. Offers made by agencies will not be considered in this particular case.

 

Sitecore Engineer

, ,
Vacature ID WTS1184
Dienstverband Detachering
Locatie Eindhoven
Aantal uren per week 32-40
Duur van de opdracht 3 maanden met kans op verlenging
Salaris of Tarief Marktconform

 Info opdrachtgever:

Binnen het scrumteam ben jij de Sitecore expert en werk je vooral mee aan gave, nieuwe functionaliteiten en onderdelen voor de website. Daarnaast verbeter je bestaande functionaliteit. Je richt je daarbij vooral op development en je bent bereid om bij te springen met andere werkzaamheden als de situatie daarom vraagt. Je bent goed in je werk, je houdt van verandering, je kijkt altijd verder dan je neus lang is en je vindt het fantastisch om iets nieuws op te pakken, uit te zoeken, te innoveren, een nieuwe weg in te slaan!

Informatietechnologie speelt een belangrijke rol in het waarmaken van de strategie . Met onze professionele ondersteuning willen wij voor onze collega’s een vertrouwd IT-partner zijn. Wendbaarheid, transparantie en voorspelbaarheid zijn cruciaal voor de kwaliteit van onze dienstverlening.

Om onze strategische doelen te kunnen realiseren werken we nauw samen met onze collega’s in de rest van de organisatie. Dit doen we met agile teams waarin behalve Ontwikkelaars, Testers en Analisten ook de business aansluit.

Als Sitecore Engineer kun je echt jouw vakmanschap laten zien en werk je binnen een scrumteam aan uitdagende vraagstukken. Verder ontwerp en realiseer je oplossingen die er voor zorgen dat onze online applicaties beter onderhoudbaar, stabieler en consistenter wordt. Als professional draag je zo bij aan de optimale klantervaring!

Functieomschrijving:

Waar staan we? Wie is bezig met welke userstory? En waar ga jij met jouw kennis het verschil maken? Je denkt mee over best practices en hebt een strategische visie op development en onze applicaties. Je deelt kennis en waarborgt de kwaliteit van de software. Verder:

 • Ontwikkel je kleine schaalbare, modulaire en kwalitatief goede software die ons helpt om een betere klantwaarde te realiseren;
 • Zorg je voor kwaliteitsoplossingen volgens de geldende architectuur en richtlijnen;
 • Ontwikkel je code die voldoet aan de design patterns, zodat software wordt gerealiseerd volgens best practices en kwaliteitsnormen;
 • Ontwikkel je de strategische visie voor onze online applicaties.

 Functie eisen:

Jij bent een Sitecore Engineer met oog voor techniek, details én mensen. Daarnaast ben je iemand die elke dag nieuwe dingen wil leren en uitproberen. Met jouw lef, hoge energieniveau en positieve instelling zet je elke dag die extra stap. Je zoekt een plek om jouw ambities waar te maken waar creativiteit verwelkomd wordt. Een echte teamspeler met een klant- en oplossingsgerichte instelling. Een aanwinst voor je eigen team, voor de IT-afdeling en voor de organisatie. Verder heb je:

 • Minimaal enkele jaren werkervaring als Sitecore Engineer;
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring met JSS, JavaScript framework (bij voorkeur React);
 • Ervaring met het werken in een scaled agile omgeving (SAFE);
 • Een constante drive om te leren en jezelf te ontwikkelen.

Voor deze opdracht kunnen wij geen gebruik maken van meerdere schakels in de keten. Aanbiedingen die worden verricht door bureaus kunnen in dit specifieke geval niet in behandeling worden genomen.